Notícies

Agenda

Curs de Tast

Taller de Tast


ANOTA
LES DATES!

enobit

L’INCAVI edita el calendari 2004
«Paraules del vi»

L’Institut Català de la Vinya i el Vi, amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Montflorit Edicions i Assessoraments, S.L., ha editat un calendari del 2004 amb el lema de «Paraules del vi».

El calendari recull una terminologia il·lustrada sobre la viticultura i l’enologia que ha estat supervisada per l’Associació Catalana d’Enòlegs. Aquest és el segon almanac que edita l’INCAVI, el del darrer any va estar dedicat a les dotze denominacions d’origen presents a Catalunya, amb les seves característiques tècniques i les adreces dels Consells Reguladors.

«Paraules del vi» és un diccionari amè que introdueix una part del ric vocabulari de la llengua catalana relacionat amb la vinya i el vi, i neix amb l’objectiu de fer més assequible el seu coneixement per part dels consumidors i amics de la cultura del vi. L’Associació Catalana d’Enòlegs ha seleccionat els mots que hi formen part així com la recerca de les seves definicions i les il·lustracions que les acompanyen.

L’edició del calendari 2004 «Paraules del vi» és limitada i l’Associació Catalana d’Enòlegs disposa d’exemplars per tal que, aquells que ho desitgin, en puguin obtenir.
Associació Catalana d'Enòlegs
Centre Àgora. Polígon Industrial Domenys II
Plaça Àgora, 1
08720 - Vilafranca del Penedès

Tel. i fax: (93) 891 25 50
e-mail: enoace@teleline.es