Notícies

Agenda

Curs de Tast

Taller de Tast


ANOTA
LES DATES!

enobit
Nou conveni de col·laboració amb FIRAVI

L’Associació Catalana d’Enòlegs ha signat un conveni de col·laboració amb FIRAVI, entitat que ha endegat un seguit d’acords amb diferents associacions i entitats vinculades al sector vitivinícola. A través de la signatura d’aquest conveni, l’ACE es converteix en Entitat Adherida iniciant una col·laboració amb el saló per tal de difondre i portar a terme accions que animin als seus associats a visitar FIRAVI 2006.

FIRAVI se celebrarà entre els dies 16 i 18 de febrer de 2006. Aquesta edició presenta una important novetat, el I Míting Internacional de Turisme de les Rutes del Vi, un espai dirigit a totes aquelles empreses i entitats que estiguin relacionades amb activitats d’enoturisme.

Amb l’eslògan «Espai de negoci, espai d’oci» ens trobem davant un FIRAVI que inicia una nova etapa en la seva trajectòria sense perdre la seva identitat e innovant amb un saló pioner. FIRAVI 2006 està organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, Fundació Pro Penedès, Patronat de Turisme de Vilafranca del Penedès, Unió Empresarial del Penedès i UVIPE, i com a patrocinador oficial Caixa Penedès.


Associació Catalana d'Enòlegs
Centre Àgora. Polígon Industrial Domenys II
Plaça Àgora, 1
08720 - Vilafranca del Penedès

Tel. i fax: (93) 891 25 50
e-mail: enoace@teleline.es