Notícies

Agenda

Curs de Tast

Taller de Tast


ANOTA
LES DATES!

enobit
XI Premis Gla d’Or

En l’onzena edició dels Premis Gla d’Or, atorgats per l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (Aecork), han estat premiats Miquel Puig i Raposo, president de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió de Catalunya, com a primer president de l’Institut Català del Suro, «en el desè aniversari de la seva creació, per la confiança, el dinamisme i la clara visió de futur que va demostrar impulsant aquest consorci com a director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya».

El guardó d’enguany ha recaigut també en els membres del panell de catadors de l’estudi «Evolució de vins tranquils i escumosos segons diferents tipus de tapament. Funció del tap de suro». Els integrants del panell són: Pascual Herrera (Estación Enológica de Castilla-León), Mariano Garcia (Bodegas Mauro, Ribera de Duero), Agustí Torelló Sibill (Cava Agustí Torelló, Penedès), Josep Bujan i Pilar Urpí (Freixenet, Penedès), Ezequiel Garcia (Bodegas Olarra, Rioja), Felipe Nalda (Bodegas Riojanas, La Rioja), Adolf Heredia i Sr. Suberviola (Segura Viudas, Penedès), Anna Velázquez (Miguel Torres, Penedès), Nadine Gublin (Antonin Rodet, Borgonya), Ramon Ventura (E.Traschler, sector surer), i Montserrat Nadal, Joan M. Canals i Fernando Zamora (Escola d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili).

Els Premis Gla d’Or s’atorguen des de l’any 1990 i són un reconeixement a la tasca que des de diversos àmbits es realitza pel sector surer català.
Associació Catalana d'Enòlegs
Centre Àgora. Polígon Industrial Domenys II
Plaça Àgora, 1
08720 - Vilafranca del Penedès

Tel. i fax: (93) 891 25 50
e-mail: enoace@teleline.es