Notícies

Agenda

Curs de Tast

Taller de Tast


ANOTA
LES DATES!

enobit

L’Associació Catalana d’Enòlegs (ACE) és una organització d’antigues arrels, refundada el 1984, de caràcter professional i amb l’objectiu de defensar els interessos dels enòlegs i afavorir la seva formació i l’intercanvi d’informació i coneixements.

L’Associació Catalana d’Enòlegs està federada amb altres associacions similars de l’Estat espanyol dins la Federación Española de Asociaciones de Enólogos i, a través d’aquesta, forma part de la Unió Internacional d’Enòlegs (UIŒ).

L’ACE celebra anualment un congrés en què es debaten temàtiques d’interès general per a la professió i en el qual participen experts i personalitats d’altres àmbits professionals i socials, tot aportant diversos punts de vista. L’Associació també organitza anualment un viatge tècnic a una zona vitivinícola d’interès per tal de conèixer de primera mà altres tècniques i cultures.

Amb la voluntat d’atorgar una especial atenció als mitjans de comunicació, l’ACE concedeix bianualment la Copa d’Or, un guardó destinat a periodistes i comunicadors que han sabut divulgar la cultura del vi sense oblidar la tasca de l’enòleg.
Associació Catalana d'Enòlegs
Centre Àgora. Polígon Industrial Domenys II
Plaça Àgora, 1
08720 - Vilafranca del Penedès

Tel. i fax: (93) 891 25 50
e-mail: enoace@teleline.es